Državna tajnica Kostelić primila delegaciju Agencije za mlade i sport Republike Makedonije

 

Državna tajnica Janica Kostelić primila je delegaciju Agencije za mlade i sport Republike Makedonije predvođenu ravnateljem Darkom Kaevskim.

Delegacija Agencije za mlade i sport Republike Makedonije u posjetu je Hrvatskoj povodom održavanja Europskog rukometnog prvenstva, a tema sastanka bila je usmjerena  na funkcioniranje sustava športa u Makedoniji i Hrvatskoj. Uz razmjenu mišljenja i iskustava, dogovoreno je kako će se u budućnosti intenzivirati suradnja u području športa između ove dvije države.

„Zajednički smo se složili da je ono na čemu najviše moramo raditi osvješćivanje ljudi o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću u svrhu zdravlja“, rekla je državna tajnica nakon sastanka.

Uz ravnatelja Agencije za mlade i sport Republike Makedonije Darka Kaevskog, sastanku su s makedonske strane prisustvovali i voditelj ureda ravnatelja Stefan Stepanoski te stručni suradnik Jovan Giovski dok je uz državnu tajnicu Kostelić bio zamjenik Krešimir Šamija te načelnik Sektora za razvoj športa Darko Vučić.