Janica Kostelić: Hvala vam što ste ispunili svoje, ali i naše snove

 

Državna tajnica Janica Kostelić i Središnji državni ured za šport čestitaju hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na ostvarenom povijesnom uspjehu, plasmanu u finale Svjetskog prvenstva!

Veličanstvena pobjeda koju su hrvatski reprezentativci ostvarili u polufinalnom susretu s Engleskom, kao i cijelo ovo natjecanje, ostat će zauvijek u sjećanju svih hrvatskih navijača.

„Teško je pronaći riječi kojima bi se opisao ovaj uspjeh, to je stvarno neopisiv ponos i sreća! Hvala vam što ste ispunili svoje, ali i snove svih nas koji sudjelujemo pasivno, navijajući, i svjedočimo najvećem uspjehu hrvatskog nogometa“, rekla je državna tajnica Janica Kostelić te izborniku Zlatku Daliću i igračima zaželjela da tako nastave i u finalnom susretu protiv Francuske.

„Želim vam puno sreće protiv Francuske u nedjelju, ali vi ste već i ovime ostvarili nešto što ćete i vi, a i mi svi, zauvijek pamtiti, i zato vam želim da uživate u svakom trenutku još jedne veličanstvene utakmice koja vas čeka“, poručila je Kostelić.

 

FOTO: Hina