Održana Informativna radionica u Splitu

 

Druga Informativna radionica u sklopu ESF otvorenog trajnog Poziva ”Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport“ održana je danas u Splitu.

Informativnu radionicu zajednički su organizirali Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Središnji državni ured za šport i Zaklada za razvoj civilnoga društva, a sudjelovalo je 50-ak potencijalnih prijavitelja. Sve nazočne na Informativnoj radionici pozdravili su Jelena Hrgović, zamjenica splitskog gradonačelnika, Helena Bandalović, zamjenica pročelnice Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Splitsko-dalmatinske županije, Margareta Mađerić, državna tajnica u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, te Martina Jeričević, voditeljica Službe za šport djece i mladih, lokalni šport i stručne kadrove u Središnjem državnom uredu za šport.

Nakon prezentacije natječajne dokumentacije postavljana su pitanja, a uz obrazloženja i odgovore dane na Informativnoj radionici dodatna pitanja moguće je uputiti na adresu esf@mdomsp.hr.

Sljedeća Informativna radionica održat će se u u Krapinskim Toplicama 09. srpnja 2018. godine, u Seminar Sali, Toplice Hotela, Ul. A. Mihanovića 2 s početkom u 13 sati.