Poziv na informativni dan o programu Erasmus+:Sport

 

Središnji državni ured za šport organizira „Informativni dan o programu Erasmus+:Sport“, koji će se održati 2. ožujka 2018. u Kongresnom centru Forum (dvorana Ljude), Radnička cesta 50, u Zagrebu s početkom u 10:00 h (registracije od 9:30h).

Na informativnom danu mogu sudjelovati predstavnici neprofitnih športskih udruga i drugih prihvatljivih prijavitelja, kao što su jedinice lokalne i područne samouprave te neprofitne javne odgojno-obrazovne ustanove.

Predviđeno je predstavljanje pravila za podnošenje prijedloga kako bi potencijalni prijavitelji bolje razumjeli mogućnosti koje pruža program Erasmus+:Sport. Također, planirana je i panel diskusija s voditeljima projekata kroz koju će potencijalni prijavitelji steći bolji uvid u pripremu i provedbu projekata.

Cilj informativnog dana jest podići razinu svijesti o mogućnostima koje pruža program Erasmus+:Sport i potaknuti relevantne dionike na korištenje EU potpora za razvoj športa.

Prijave za sudjelovanje podnose se isključivo putem službenog e-obrasca. U slučaju da broj prijavljenih premaši broj raspoloživih mjesta u dvorani, pravo prvenstva imat će predstavnici neprofitnih športskih udruga, a zatim i predstavnici drugih organizacija koji su prihvatljivi prijavitelji. S obzirom na to da su prihvatljivi prijavitelji samo pravne osobe, prijave fizičkih osoba neće se prihvaćati.

Rok za podnošenje prijave je 27. veljače 2018. u 12:00 sati.

Program informativnog dana objavljen je na sljedećoj poveznici: Program Info dan , a sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 01/604-2975.

Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus:+Sport otvoren je do 5. travnja 2018. godine u 12:00 h. Prijava se obavlja putem službenih stranica Europske komisije.

E- obrazac za prijavu